Bezoek plannen

Kom uw favoriete voertuig van dichtbij bekijken in ons Classic Cars Museum! Wilt u gericht een bezoek voor een specifieke auto plannen, belt u dan met ons salesteam.

Onderstaand vindt u de toegangsprijzen voor het museum. Shop en restaurant zijn altijd gratis toegankelijk met uitzondering van de evenementendagen, zie hiervoor de agenda. Op evenementendagen worden andere toegangsprijzen gehanteerd, toegang tot het museum is dan in de prijs inbegrepen, parkeren is altijd gratis. Honden zijn niet toegelaten in het gebouw.

 

Openingstijden en adres

Het museum is 7 dagen per week open van 10:00 tot 18:00 uur. Tot maart 2019 is het museum gratis toegankelijk voor bezoekers m.u.v. festivaldagen en besloten events.

Classic Park is 's avonds exclusief open voor groepen, zakelijke events en particuliere feesten van 50 tot 5.000 personen. Wij verwelkomen u graag in ons sfeervol verlicht Classic Park. 

LET OP!
  • In- en verkoop bij voorkeur op afspraak zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.  
Classic Park
Koppenhoefstraat 14,
5283 VK in Boxtel,
Nederland

+31 (0)411 60 5000
info@classicpark.nl

Op de dagen 10, 12, 16, 18, 23 en 24 mei 2017 zijn inmiddels alle museumtickets uitverkocht. Op deze dagen is het museum alleen toegankelijk voor bezoekers met gereserveerde kaarten, bezoekers zonder reservering kunnen helaas niet toegelaten worden. Als u nog geen reservering heeft wordt u verzocht een andere datum voor uw bezoek te kiezen. Bezoek voor in- en verkoop is op deze dagen wel mogelijk, om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij op deze dagen alleen op afspraak.     
Tickets

Classic Park organiseert diverse autofestivals gedurende het jaar. Van landenthema’s tot merk gerelateerde festivals waar zowel klassieke als moderne auto’s van harte welkom zijn!

Wilt u een festival bij Classic Park bezoeken dan kunt u daarvoor online entreetickets met korting bestellen. In 2019 bedragen de kosten voor bezoekers € 7.50,-* per persoon inclusief gratis parkeren (kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5.00,-). Komt u met een thema-auto het festival bezoeken dan betaalt u slechts € 5,50 voor een thema-auto inclusief bestuurder en bijrijder. 

*Dit tarief geldt alleen bij festivals georganiseerd door Classic Park.    

Wilt u meerdere festivals bezoeken dan is het ook mogelijk een festivaljaarkaart te kopen. 
De Classic Park jaarkaart geeft u toegang tot meer dan 15 auto festivals die bij Classic Park georganiseerd worden!