Bezoek plannen

Kom uw favoriete voertuig van dichtbij bekijken in ons Classic Cars Museum! Wilt u gericht een bezoek voor een specifieke auto plannen, belt u dan met ons salesteam.

Onderstaand vindt u de toegangsprijzen voor het museum. Shop en restaurant zijn altijd gratis toegankelijk met uitzondering van de evenementendagen, zie hiervoor de agenda. Op evenementendagen worden andere toegangsprijzen gehanteerd, toegang tot het museum is dan in de prijs inbegrepen, parkeren is altijd gratis. Honden zijn niet toegelaten in het gebouw.

 

Openingstijden en adres

Het museum is 7 dagen per week open van 10:00 tot 18:00 uur.

Classic Park is 's avonds exclusief open voor groepen, zakelijke events en particuliere feesten van 50 tot 5.000 personen. Wij verwelkomen u graag in ons sfeervol verlicht Classic Park. 

LET OP!
  • In- en verkoop bij voorkeur op afspraak zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.  
Classic Park
Koppenhoefstraat 14,
5283 VK in Boxtel,
Nederland

+31 (0)411 60 5000
info@classicpark.nl

Op de dagen 10, 12, 16, 18, 23 en 24 mei 2017 zijn inmiddels alle museumtickets uitverkocht. Op deze dagen is het museum alleen toegankelijk voor bezoekers met gereserveerde kaarten, bezoekers zonder reservering kunnen helaas niet toegelaten worden. Als u nog geen reservering heeft wordt u verzocht een andere datum voor uw bezoek te kiezen. Bezoek voor in- en verkoop is op deze dagen wel mogelijk, om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij op deze dagen alleen op afspraak.     
Tickets

Kinderen t/m 4 jaar   gratis
Kinderen van 5 t/m 12 jaar   € 7,- p.p.
Personen vanaf 13 jaar   € 9,50 p.p.
Mindervaliden   € 7,- p.p.
Begeleiders mindervaliden   € 7,- p.p.
Jaarkaart   € 49,50 p.p.
Jaarkaart plus*   € 99,- p.p.
Groepen vanaf 20 personen       
€ 7,- p.p.


* Een jaarkaart plus geeft het gehele jaar toegang tot Classic Park voor de houder met een introducé.