Volvo Amazon


Let op: Deze auto bevindt zich in een niet voor publiek toegankelijk gedeelte van het museum, bezichtiging is alleen mogelijk op afspraak.

Kenmerken

Merk
Volvo
Model
Amazon
Carrosserie
Sedan

Tellerstand
40657 kilometers
Referentieno.
0000888
Kleur
Rood
Kleur interieur
Zwart
Bestuurderszijde
Links
Motorinhoud
1800 cc

Transmissie
Handgeschakeld (4 versnellingen)
Vermogen
130 pk
Brandstof
Benzine


Specifiek

Deze Volvo is geprepareerd voor lange toertochten. De Volvo is onder andere voorzien van een tripmaster, carterbescherming en een zwaardere motor. Wel is de originele motor nog steeds bij de auto, deze heeft slechts 26.000 km gelopen. De originele motor is geconserveerd.

De vorige eigenaar had de auto in bezit van 2007 tot 2017. Hij maakte een tocht met de originele motor naar China. Hij vond dat de auto in de bergen wat motorvermogen te kort kwam en daarom heeft hij er een zwaardere motor laten inbouwen. Hij liet ook een elektrisch schuifdak inbouwen en omdat hierbij het dak onvermijdelijk beschadigd wordt heeft hij de auto geheel laten overspuiten.

Bij deze auto is veel historieaanwezig vanaf 2008. Zo zijn er rekeningen van in totaal meer dan € 50.000 aanwezig en zit in het dossier nog een FIVA Identity Card van 2009. Deze is niet meer geldig omdat de auto daarna een nieuwe eigenaar kreeg. De auto staat op Nederlands kenteken. Deze Volvo wordt geleverd met vier winterbanden én vier winterbanden met spikes.

Deze mooie auto rijdt geweldig en is klaar voor de zeer lange toertochten!
Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie

De Volvo Amazon

Volvo Amazon van 1966


€ 36.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het nu zelf

Koop een entreeticket voor het museum of maak een afspraak en bekijk de Volvo Amazon van dichtbij. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur