Porsche 911/997.2 GT3 3.8 Coupe


Let op: Deze auto bevindt zich in een niet voor publiek toegankelijk gedeelte van het museum, bezichtiging is alleen mogelijk op afspraak.

Kenmerken

Merk
Porsche
Model
911/997.2 GT3 3.8 Coupe
Carrosserie
Coupé

Referentieno.
0000985
Kleur
Carrera White

Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine


Specifiek

Deze uitmuntende GT3 werd eind 2010 gefabriceerd en in januari 2011 nieuw geleverd aan een Engelse verzamelaar via zijn bedrijf in Dubai. Het gaat hier om de Europese versie van de 911/997.2 GT3.
Deze GT3 is zeer mooi uitgevoerd, de eerste eigenaar had gevoel voor smaak: Carrera White exterieur, leder / alcantara interieur, wijzerplaten en stopwatch in guards red, rode veiligheidsgordels en remklauwen, onbeschadigde GT3 velgen met centerlock, Porsche logo in de stoelen, dynamic engine mounts, Porsche sound package enzovoorts.

Wij waren direct overtuigd van de kwaliteit van deze Porsche GT3, een auto voor de Porsche verzamelaar die kiest voor een top auto met een uniek lage kilometerstand van slechts 13.000 km:

• Eerste lak; de auto heeft recentelijk een professionele detailbeurt gehad (lak voorzien van glascoating met 3 jaar garantie);
• Schadevrij;
• Kilometerstand gegarandeerd (13.000);
• De laatste 911 met de legendarische Mezger motor, gekoppeld aan een handbak;
• Matching numbers;
• Geen circuitgebruik;
• Tweede eigenaar;
• Motor heeft nooit overtoeren gedraaid;
• Volledig ingevuld onderhoudsboekje;
• Complete boordmap;
• Drie sets met originele sleutels.

Deze GT3 wordt afgeleverd met een ‘Porsche Approved’ certificering, is volledig dealer onderhouden en verkeert in nieuwstaat. Recent zijn er nieuwe Michelin Pilot Sport Cup 2 banden met N2 codering gemonteerd.

De foto’s spreken boekdelen en de auto is, zoals u van ons gewend bent, daadwerkelijk zoals omschreven. Graag nodigen wij u uit om uzelf te komen overtuigen van de kwaliteit van dit aangeboden exemplaar. Een Porsche kenner zal de auto in no-time op waarde kunnen schatten. Neem contact met ons op voor een afspraak, wij nemen dan graag de tijd om u te laten kennismaken met deze prachtige Porsche.

De Porsche staat op Engels kenteken. Tegen meerprijs kan een Nederlands kenteken worden afgegeven.
Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie

De Porsche 911/997.2 GT3 3.8 Coupe

Europese versie - Porsche Approved certificering - Dealer onderhouden - Nieuwstaat


€ 129.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het nu zelf

Koop een entreeticket voor het museum of maak een afspraak en bekijk de Porsche 911/997.2 GT3 3.8 Coupe van dichtbij. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur