Alvis 12/70 Special


Kenmerken

Merk
Alvis
Model
12/70 Special
Carrosserie
Cabriolet

Tellerstand
7045 mijlen
Referentieno.
0000991
Kleur
British Racing Green
Kleur interieur
Bruin
Bestuurderszijde
Rechts
Motorinhoud
1847 cc

Transmissie
Handgeschakeld (4 versnellingen)
Brandstof
Benzine


Specifiek

Deze Alvis 12/70 Special uit 1937 is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green gecombineerd met een bruin lederen interieur.

Deze Alvis is geleverd met een Mulliners “four-cylinder Sports”body en heeft tot aan de restauratie altijd in Engeland gereden. Na een uitvoerige restauratie en ombouw van de body naar deze sportief gelijnde tweepersoons aluminium race body is de Alvis geregistreerd in Duitsland. Er is veel documentatie aanwezig zoals diverse rekeningen, een taxatierapport en een officieel Alvis Limited Car Record.

Na de restauratie is deze Alvis 12/70 gekocht door een Nederlandse klant en op Nederlands kenteken gezet. Op dat moment is de auto op wens van de klant technisch verder verbeterd. In 2013 is de body van de Alvis aangepast en zijn de stoel rails verlengd zodat er ook langere personen in de Alvis kunnen rijden. De auto is daarna verkocht aan een Engelsman en staat nu op Engels kenteken.

Dit is een unieke kans om een zeer mooi gebouwde en goed gedocumenteerde Alvis 12/70 te kopen. Van alle aanpassingen zijn facturen aanwezig in de informatiemap die bij de auto aanwezig is.
Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie

De Alvis 12/70 Special

Top gerestaureerd - Prachtige 'Special' body - Technisch zeer goed.


Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het nu zelf

Koop een entreeticket voor het museum of maak een afspraak en bekijk de Alvis 12/70 Special van dichtbij. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur