BMW 635 CSI Automatic


Merk
BMW
Model
635 CSI Automatic
1e Toelating
1981
Tellerstand
147426 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Blauw
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
218 pk
Motorinhoud
3453 cc
Carrosserie
Coupé
Referentieno.
0001078

De 'Bavarische Ferrari' is een compliment dat deze oer-Duitse auto, dankzij zijn bijna on-Duitse verschijning, dik verdient. Hoewel vaak wordt verondersteld dat de auto ook daadwerkelijk in een Italiaanse designstudio het levenslicht zag, was het de Franse top-designer Paul Bracq die in München de zogenaamde E24 ontwierp. De E24 6-serie wordt wereldwijd als één van de mooiste BMW modellen ooit gezien. Vooral de laatste jaren neemt de belangstelling voor het model sterk toe en worden goed geconserveerde exemplaren tegen steeds stevigere prijzen verkocht.

Deze 6-serie is nieuw geleverd aan een Zwitserse dame in Zürich aldus het zorgvuldig bijgehouden serviceboekje. In 2003 is deze 635 CSI naar Nederland gekomen. De uitrusting is zeer compleet met zwart leder, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, boordcomputer, originele(!) 16 inch Alpina velgen (breedset), automatische versnellingsbak, etc.

De fraai geconserveerde auto heeft zeer mooie passingen en het chroom bevindt zich in een mooie gave staat. Het interieur is volledig origineel en zeer fraai. In de keurig verzorgde motorruimte treft u de originele 6 cilinder lijnmotor met 218pk. Duidelijk zichtbaar goed onderhouden. De binnenschermen en schutborden van E24's kunnen roestig zijn, uiteraard is dit een mooi gaaf en roestvrij exemplaar. De kofferruimte lijkt wel ongebruikt. Originele bekleding aanwezig en schoon. De gereedschap-set niet roestig en compleet. De gezochte Alpina velgen zijn vrij van parkeerschade en remstof.

Wanneer u een goed uitgeruste en in een mooie staat verkerende 635CSi zoekt, is dit de auto die bij u past.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de BMW 635 CSI Automatic van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur