Maserati 3200 GT


Merk
Maserati
Model
3200 GT
Tellerstand
5400 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Grijs
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
370 pk
Motorinhoud
3217 cc
Carrosserie
Coupé
Conditie
Exceptional
Referentieno.
0001081

Deze handgeschakelde Maserati 3200GT uit de eerste serie met de beroemde ‘boemerangachterlichten’ ruikt nog als nieuw, ziet er nieuw uit en is met nog maar iets meer dan 5.400 echte kilometers op de teller feitelijk ook nog nieuw. Net als bij een showroomaflevering bij de Maserati-dealer krijgt de gelukkige koper er drie sets sleutels bij, alle boekjes inclusief het serviceboekje plus de wetenschap dat de auto nieuwe riemen heeft en tevens een grote servicebeurt heeft gehad. Ook de originele aankoopnota gaat erbij.

De zilverkleurige Maserati met zwart lederen interieur is in 2000 nieuw gekocht door een Duitse grootindustrieel. Hij was er zo trots op, dat hij de auto op 28 december dat jaar op kenteken liet zetten in plaats van dit over de jaargrens heen te tillen. Als early adopter van dit type auto maakte hij een goede keuze, want met de 370pk sterke 3,2 liter twin-turbo V8 is het een van de laatste echte Maserati’s. Met als kersje op de taart – we herhalen het nog maar even – de handgeschakelde transmissie. De auto is direct afkomstig van de eerste eigenaar, van wie duidelijk zal zijn dat hij de auto koesterde alsof het zijn eigen kind was.


Meer informatie volgt binnenkort.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Maserati 3200 GT van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur