De Tomaso Deauville


Merk
De Tomaso
Model
Deauville
1e Toelating
1981
Tellerstand
15594 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Bruin
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
300 pk
Motorinhoud
5763 cc
Carrosserie
Sedan
Referentieno.
0001126

De door Classic Park aangeboden De Tomaso Deauville uit 1981 is een oude bekende van ons. De auto is nieuw geleverd in Nederland en beschikt nog over het originele interieur. De huidige eigenaar heeft zowel technisch als optisch deel-restauraties uitgevoerd, waarvan documentatie aanwezig is. De Tomaso Deauville is in prima staat en rijklaar.


In 1970 werd de De Tomaso Deauville gepresenteerd op de beurs in Turijn, dit werd de luxueuze sedan die het op moest nemen tegen onder andere de Jaguar XJ. De productie hiervan vond plaats bij de fabriek in het autorijke Modena. Deze De Tomaso is op vier augustus 1981 nieuw afgeleverd door Hessing. Dit is een van de 244 stuks die er zijn geproduceerd en ook nog origineel Nederlands. Het betreft hier een later model De Tomaso Deauville, een series 2. Dit is onder andere te zien aan de grote voorbumper en ook in het interieur zijn er enkele verbeteringen gedaan ten opzichte van vroegere modellen van de Deauville. Deze, voor toen der tijd, zeer luxe auto is voorzien van een door een 5.7 Cleveland V8 van Ford en een Ford C6 automaat.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de De Tomaso Deauville van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur