Maserati Ghibli 2.8 V6


Merk
Maserati
Model
Ghibli 2.8 V6
1e Toelating
1995
Tellerstand
121741 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Blauw
Kleur interieur
Beige
Vermogen
279 pk
Motorinhoud
2790 cc
Carrosserie
Coupé
Referentieno.
0001224

Deze Maserati Ghibli is enkele jaren geleden door een Maserati specialist geheel gerestaureerd. Daarbij is hij overgespoten in de originele blauwgroene metallickleur. In het interieur is hij smaakvol uitgevoerd in beige leren bekleding met bruine tapijten en beige Alcantara hemelbekleding. Glad gelakte houtpanelen in de portieren en het dashboard maken het interieur helemaal àf. Het sportieve stuurwiel heeft een volledig houten rand en is in nieuwstaat.
De Ghibli is voorzien van een handgeschakelde 5-versnellingsbak met aandrijving op de achterwielen.
In januari 2022 heeft de auto groot onderhoud gehad, waarbij de distributie is vervangen, de stuurkogels zijn vervangen, de remschijven zijn afgedraaid, en diverse andere onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Tevens is de auto voorzien van vier nieuwe banden en is hij uitgelijnd. De gehele auto is in uitmuntende staat van onderhoud.
Deze Ghibli 2.8 staat afgebeeld op de voorkaft van het tijdschrift La Strada, het tijdschrift voor liefhebbers van Italiaanse auto’s & Lifestyle, uitgave oktober 2005. De Ghibli 2.8 V6 uitvoering wordt in dit blad uitgebreid beschreven waarbij deze Ghibli model heeft gestaan. Het blad is opgenomen in de documentatie. Verder zijn daarin aanwezig het originele, Duitstalige handboek, een map met alle nota’s van 2007 tot heden, en een drietal taxatierapporten. De auto is in 1995 nieuw geleverd in Duitsland en is sinds 2001 in Nederlands. De huidige eigenaar kocht de Ghibli in 2015.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 29.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Maserati Ghibli 2.8 V6 van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur