Mercedes-Benz SLK 350


Merk
Mercedes-Benz
Model
SLK 350
1e Toelating
2004
Tellerstand
164019 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Grijs
Kleur interieur
Rood
Vermogen
272 pk
Motorinhoud
3498 cc
Carrosserie
Cabriolet
Referentieno.
0001328

De Mercedes-Benz SLK is een coupé en cabriolet ineen. Er zijn wel meer merken die een dergelijke configuratie in de aanbieding hebben, maar Mercedes-Benz slaagt erin de cabrio’s zeer aantrekkelijke vormen te geven die vanaf de lancering van het betreffende type het al in zich hebben om een klassieker te worden. Zo ook deze SLK uit 2004 die de sportieve Mercedes-Benz neuspartij heeft gekregen waarmee een knipoog werd gegeven naar de grotere broer SLR. De harde kap vouwt zich met de bediening van één knop in opmerkelijk korte tijd op in de kofferbak om met een minimaal verlies aan ruimte een uitermate aantrekkelijke roadster te bieden.
Deze SLK van de tweede generatie is een van de eerste cabrio’s met nekverwarming, een fantastische luxe die pas ten volle zal worden gewaardeerd als u er eenmaal kennis mee heeft gemaakt. Maar bovenal is deze SLK 350 een versie met de gewilde, pittige V6 in het vooronder. Maar liefst 272 pk aan vermogen brengt de 3,5 Liter motor met een comfortabele automaat over naar de achterwielen. Het exemplaar bij Classic Park heeft een zeldzaam donkerrood lederen interieur dat met de zilvergrijze lakkleur een sprankelend, hedendaags geheel vormt.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Mercedes-Benz SLK 350 van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur