Mercedes-Benz 220 S Cabriolet


Merk
Mercedes-Benz
Model
220 S Cabriolet
1e Toelating
1958
Tellerstand
86704 mijlen
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld (4 versnellingen)
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Licht blauw
Kleur interieur
Beige
Vermogen
106 pk
Motorinhoud
2195 cc
Carrosserie
Cabriolet
Referentieno.
0001344

De Mercedes-Benz 220 S cabriolet uit de jaren 50/60 is altijd een exceptioneel mooi model geweest. In deze lichtblauwe kleur met beige interieur is het een buitengewoon sympathieke en aandachttrekkende auto. De fraaie rondingen van de Ponton zijn op meesterlijke wijze behouden gebleven bij het ontwerp van de cabrioletuitvoering. Het portier is vakkundig in de juiste proporties gebracht om het tweedeurs karakter te accentueren. De kap wordt op slimme wijze achter de zittingen opgeborgen met behoud van een grote kofferruimte. De auto biedt zogewenst plaats aan vier personen.

Deze 220 S uit 1958 is voorzien van een handgeschakelde zescilinder lijnmotor met een vermogen van 106 pk. Het maakt de auto vlot en makkelijk rijdbaar. Dit exemplaar is nog immer voorzien van het originele lederen interieur dat heerlijk zacht, rijk en comfortabel aanvoelt. Het dashboard en de portierranden hebben fraaie glanzende houtaccenten. De klassieke sfeer wordt in het interieur versterkt door het grote witte stuurwiel, de stuurversnelling en de periode-typische claxonring. Al met al is het een Mercedes-Benz die zeker in deze zeer goede staat garant staat voor jarenlang klassiekerplezier.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 119.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Mercedes-Benz 220 S Cabriolet van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur