Volkswagen Corrado 2.0


Merk
Volkswagen
Model
Corrado 2.0
Tellerstand
84336 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Zwart
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
116 pk
Motorinhoud
1984 cc
Carrosserie
Coupé
Referentieno.
0001359

De Volkswagen Corrado kwam op de markt in 1988 als een luxe sportcoupé. De door Classic Park gepresenteerde Corrado is van 1993, en is van ná de facelift. Daardoor beschikt deze Corrado over de gewijzigde mistlampen en grille, en de extra meters achter de versnellingshendel. Technisch gezien bleef het vermogen van de gefacelifte versie gelijk, maar werd extra koppel onderin gecreëerd.
Deze zwarte Corrado is origineel geleverd in Nederland en heeft tot 2021 slechts één eigenaar gekend. Deze heeft de auto altijd door de dealer laten onderhouden en de tellerstand van slechts 84336 km wordt in een NAP check bevestigd. De originele Volkswagen Corrado Estoril-velgen verkeren in nieuwstaat. Alles werkt zoals het behoort, inclusief de uitklapbare spoiler op de achterklep die bij een snelheid van 80 km/uur automatisch omhoog komt. Op het dashboard staat de handtekening van Karmann, die de Corrado heeft gebouwd.
Deze Corrado is niet verlaagd, origineel, en niet verprutst. Het is een goed onderhouden auto die zowel voor de liefhebber als voor de verzamelaar een mooie aanwinst is.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 9.950

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Volkswagen Corrado 2.0 van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur