Aston Martin DB7 Vantage Volante


Merk
Aston Martin
Model
DB7 Vantage Volante
1e Toelating
2001
Tellerstand
102914 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Groen
Kleur interieur
Groen/bruin
Vermogen
417 pk
Motorinhoud
5935 cc
Carrosserie
Cabriolet
Referentieno.
0001123

Deze door Classic Park aangeboden Aston Martin DB7 Vantage Volante is een origineel Nederlandse auto, nieuw geleverd door Kroymans Hilversum op 16 maart 2001 aan Dhr. Leeman. Sindsdien heeft de auto 4 eigenaren in Nederland gehad. Bijna al het onderhoud van de auto is bij Aston Martin Kroymans in Hilversum gedaan. De auto wordt geleverd met alle originele conformiteitscertificaten van Aston Martin die na de fabricatie zijn meegeleverd met de auto. Daarnaast wordt het volledig gestempeld onderhoudsboekje meegeleverd.

De auto heeft bijna 103.000 kilometer gelopen en verkeert in zeer goede staat. De prachtige kleurcombinatie British Racing Green met een groene softtop en een groen/cognac interieur zorgt voor een zeer mooie verschijning. Het mooiste is deze ‘James Bond’ auto natuurlijk met het dak eraf zodat de 5.9L V12 echt gehoord kan worden. Met 416 PK en een 0-100 tijd van 5.0 seconden kan deze auto nog steeds meekomen met de nieuwste sportauto’s op de markt. Het tijdperk van atmosferische V12’s lijkt op zijn einde te lopen, maar deze auto brengt de gloriedagen terug.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Aston Martin DB7 Vantage Volante van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur