Cadillac Fleetwood 75 Limo


Merk
Cadillac
Model
Fleetwood 75 Limo
1e Toelating
1941
Tellerstand
75308 mijlen
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Zwart
Kleur interieur
Beige
Vermogen
150 pk
Motorinhoud
7095 cc
Carrosserie
Sedan
Referentieno.
0001170

Maar liefst zeven mensen kunnen comfortabel plaatsnemen in deze klassieke, originele Cadillac Fleetwood 75 Limousine. De bestuurder en voorste passagier zitten op een met zwart leer beklede bank en de vijf passagiers in het achtercompartiment nemen plaats in een met bruine stof beklede ruimte met een comfortabele driepersoons bank en twee opklapstoelen. Tussen het voorste en achterste compartiment is een elektrische te bedienen, glazen separatiescherm ingebouwd. In een royale kofferbak is het reservewiel ondergebracht en is nog volop ruimte voor koffers en tassen.

De majestueuze Cadillac Fleetwood 41-75 Imperial, zoals hij officieel heet, heeft een lengte van 5744 mm. De auto is groot en statig, maar tevens sierlijk afgewerkt en vol met kleine slimmigheidjes.
Voorin ligt een goed verzorgde en goed lopende 7.1 liter V8 met handschakeling (stuurversnelling).

Dit exemplaar is gebouwd in 1941 en is in thuisland Amerika afgeleverd. Voordat de auto in 2017 een Nederlandse eigenaar kreeg, is hij tentoongesteld geweest in een museum in Finland.
In het verleden is de auto deels gerestaureerd. Daarbij zijn enkele plaatdelen vervangen, is hij opnieuw gespoten met 2-componentenlak en is de carrosserie waar nodig verbeterd. De bumpers zijn vernieuwd. Het fraaie, klassieke dashboard is compleet en alles werkt naar behoren.

In totaal is de productie van dit model uitgekomen op slechts 98 stuks.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 49.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Cadillac Fleetwood 75 Limo van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur