Jaguar Mk IX


Merk
Jaguar
Model
Mk IX
1e Toelating
1958
Tellerstand
16810 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Grijs
Kleur interieur
Blauw
Vermogen
220 pk
Motorinhoud
3781 cc
Carrosserie
Sedan
Referentieno.
0001172

In zijn tweekleuren groene lak is deze Jaguar Mark IX een statige auto. Het voorname karakter wordt versterkt door de hoge grille en de sierlijke achterste spatschermen. Deze Mark IX is voorzien van de drieversnellings Borg Warner automatische versnellingsbak, wat in die jaren een dure optie was. De Jaguar heeft in het verleden een gedeeltelijke restauratie ondergaan. Het blauwe leer op de twee banken en de blauwe interieurbekleding zijn als nieuw. Voor de achterpassagiers zijn twee picknicktafels beschikbaar die op de achterzijde van de voorbank zijn bevestigd. Daartussenin zit een gefineerd en afsluitbaar drankenkabinet. Voorts is deze Mark IX voorzien van een stalen schuifdak, mistlampen en de originele Blaupunkt radio.
De hoogwaardige restauratiewerkzaamheden zijn verricht door Jaguar deskundige Demandt-Wagemans die op de kofferklep een metalen naamplaatje heeft aangebracht.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Jaguar Mk IX van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur