Jaguar XKR


Merk
Jaguar
Model
XKR
1e Toelating
1999
Tellerstand
20694 mijlen
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Grijs
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
364 pk
Motorinhoud
3996 cc
Carrosserie
Cabriolet
Referentieno.
0001222

Een Jaguar XK is, zeker als cabriolet, een zeer begeerlijke auto. De “R” variant doet daar nog een stevige schep bovenop! Wat rijdt een XKR toch mooi. Het motorgeluid, zeker met de cabrioletkap naar beneden, is echt genieten en gaat nooit ververvelen. Bovendien is het lijnenspijl tijdloos en heeft deze cabrio, ook als “R” uitvoering, een mooie ingetogen en chique uitstraling met een sportief randje.
Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze Jaguars nu gezochte auto’s zijn. Helaas zijn ze niet allemaal even goed behandeld en voldoen veel XK’s niet meer aan die eisen die liefhebbers er aan stellen. Dit exemplaar is echter van een liefhebber afkomstig. Deze XKR verkeert dan ook in zeldzaam mooie staat. De auto heeft een afgelezen tellerstand van 20.000 Miles. Gebruikssporen aan het exterieur zijn er nauwelijks, de soft-top is zo goed als nieuw, het interieur mooi gaaf en niet gespoten, het houtwerk vol van glans en uiteraard zonder barsten en de motorruimte mooi origineel en fris.Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Jaguar XKR van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur