Renault R4L


Merk
Renault
Model
R4L
1e Toelating
1977
Tellerstand
69237 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld (4 versnellingen)
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Zilver/rood
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
34 pk
Motorinhoud
845 cc
Carrosserie
Sedan
Referentieno.
0001225

Als u deze Renault R4L bij Classic Park komt bezichtigen, wordt u een warm welkom geheten door de Italiaanse zanger Zucchero. Hij zingt u vanaf een groot scherm toe in een live-registratie van zijn succesnummer “Senza una donna”. Dat is niet toevallig dat deze muziek daar wordt afgespeeld. Adelmo Fornaciari, zoals hij eigenlijk heet, verplaatste zich in de jaren 2003 tot 2012 in een Renault R4L. Juist deze Renault, die negen jaar het vervoermiddel van Zucchero is geweest, staat nu bij ons op het podium. Inderdaad, zo’n nostalgische Renault 4 die in de jaren zestig en zeventig in grote aantallen onze wegen bevolkte. Een icoon waar wellicht uw (groot)ouders nog in hebben gereden.

De Renault 4 was een ongekend comfortabele, ruime en betaalbare auto die populair was in alle lagen van de bevolking. De technische en optische conditie van deze Renault 4 is goed. De auto is uitgevoerd in een tweekleurenschema zilvergrijs met een donkerrood dak, dat ook is doorgevoerd op de velgen.
Van dit relatief luxe exemplaar is vrijwel de hele eigenarenhistorie bekend, een zeldzaamheid voor een Renault R4. Wie kan nu zeggen dat hij/zij in de auto van Zuccherro rond rijdt ...Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 13.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Renault R4L van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur