Jaguar XJR 4.0 Supercharger


Merk
Jaguar
Model
XJR 4.0 Supercharger
1e Toelating
1997
Tellerstand
132005 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Rood metallic
Kleur interieur
Zwart
Vermogen
320 pk
Motorinhoud
3980 cc
Carrosserie
Sedan
Referentieno.
0001267

Van de Jaguar XJ uit het midden van de jaren negentig werd een extra snelle versie op de markt gebracht. Dat was de XJR met een 3980 cc 6-cilinder lijnmotor met compressor (supercharger). Dit diep-rode exemplaar is zo’n snelle en volledig uitgeruste Supercharger. Deze XJR is volledig origineel en verkeert in zeer goede staat. Alle denkbare opties zijn in deze auto aanwezig en werken zoals het behoort. De auto is voorzien van een automaat die de achterwielen aandrijft en van originele 17-inch lichtmetalen velgen.
Deze XJR is in 1997 nieuw gekocht in Italië en heeft de originele, leren Jaguar klapper met de Italiaanstalige handleiding en het serviceboekje. De auto is in 2013 in Nederland geïmporteerd. Uit de Italiaanse en Nederlandse onderhoudshistorie kan worden opgemaakt dat de tellerstand van 132.005 km correct is. Verder zitten in de documentatieklapper een RDW-voertuigrapport, een taxatierapport en diverse rekeningen.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Jaguar XJR 4.0 Supercharger van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur