Carver One


Kenmerken

Merk
Carver
Model
One
Carrosserie
Racer

Tellerstand
26880 kilometers
Referentieno.
0001269
Kleur
Oranje
Kleur interieur
Zwart
Bestuurderszijde
Midden
Motorinhoud
659 cc

Transmissie
Handgeschakeld
Vermogen
64 pk
Brandstof
Benzine


Specifiek

Het staat buiten kijf dat dit een bijzondere auto is. Sommigen noemen het een auto met één voorwiel, anderen houden het op een motor met twee achterwielen. Carver zelf zegt: “Dit is geen scooter, auto of motor: het is de Carver.” Belangrijk om te weten is dat de Carver gereden mag worden door iedereen met een autorijbewijs. En bijzonder is hij. Door een ingenieus kantelmechanisme ga je als bestuurder er mee door een bocht alsof je op een motorfiets rijdt. Het blijft een sensationeel gevoel, hoeveel je er ook mee hebt gereden. En voor andere weggebruikers is het spectaculair om naar te kijken. Met slechts 250 gebouwde exemplaren zal dat ook altijd zo blijven.
De Carver One is in Nederland geleverd tussen 2007 en 2010 en kostte in de basisuitvoering al meer dan €45000. Met zijn 659 cc driecilinder benzinemotor met turbo bereikt de achterwielaangedreven Carver een top van 185 km/uur en kan hij in 8,2 seconden de 100 km/uur bereiken. Het gemiddelde NEDC verbruikscijfer komt uit op slechts 5,8 liter per 100 km. Met zijn lengte van 3,40 meter, breedte van 1,30 meter en hoogte van 1,40 meter is hij zeer wendbaar en dankzij het spectaculaire kantelmechanisme toch zeer stabiel in de bochten.
Deze Carver met zijn opvallende oranje kleurstelling is nieuw geleverd in Nederland en heeft slechts één eigenaar gehad. Hij is absoluut ongevalvrij en heeft een correcte tellerstand.
Het dakpaneel van de Carver kan worden verwijderd waardoor hij als cabriolet kan worden gereden. De originele softtop wordt met de Carver meegeleverd. Tevens worden het originele (Engelstalige) handboek en een batterijlader meegeleverd. Recent heeft de Carver groot onderhoud genoten. De gedetailleerde nota van ruim £ 5000 (omgerekend ca € 6000) is bij het voertuig aanwezig.
Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie

Carver One

Eén van slechts 250 exemplaren - van eerste eigenaar - recent groot onderhoud gehad - verwijderbaar dak met softtop


Gereserveerd

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Carver One van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur