Bayliss Thomas Tourer


Merk
Bayliss Thomas
Model
Tourer
1e Toelating
1925
Tellerstand
3841 mijlen
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Rechts
Kleur
Zwart/grijs
Kleur interieur
Bruin
Vermogen
19 pk
Motorinhoud
1141 cc
Carrosserie
Cabriolet
Referentieno.
0001276

Eén van de wel zeer bijzondere auto’s in de collectie van Classic Park is de Bayliss Thomas. Dit automerk werd opgericht door Excelsior Motor Co. Ltd. uit Engeland en werd gemaakt in Tyseley nabij Birmingham. Het bedrijf werd vooral bekend van de productie van motorfietsen, maar in de periode 1922 tot 1929 hebben ze ook auto’s gebouwd. Deze charmante Bayliss Thomas Tourer zal altijd een zeldzame verschijning blijven op de Nederlandse wegen.
De Bayliss Thomas Tourer bij Classic Park is gebouwd in 1925 en is voorzien van een viercilinder motor van 1141 cc. Dit is een Meadows motor met bovenliggende nokkenas. De motor is twee decennia geleden gerestaureerd. Het lakwerk, de linnen kap, de onderkant, de zittingen, alles is in goede en direct bruikbare staat. Bij de auto is veel documentatie aanwezig, waaronder diverse taxatierapporten en oude brochureteksten. De auto heeft sinds 2010 een Nederlands kenteken.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 14.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Bayliss Thomas Tourer van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur