VARIO-Mobil VARIO Perfect 1050 SH


Merk
VARIO-Mobil
Model
VARIO Perfect 1050 SH
1e Toelating
2005
Tellerstand
158923 kilometers
Brandstof
Diesel
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Wit
Kleur interieur
Beige
Vermogen
279 pk
Motorinhoud
6374 cc
Carrosserie
Camper
Referentieno.
0001288

In opdracht van een klant verkopen wij een droom VARIO-mobil. Deze VARIO-Perfect 1050SH is gebaseerd op een Mercedes-Benz Atego 1328 en is door VARIO-Mobil volledig gerenoveerd: nieuwe lak, nieuwe luifel met afstandsbediening, nieuw tapijt, 360 graden camerasysteem, etc. Ook de Mercedes-Benz werd volledig onderhouden in een officiële Mercedes-Benz werkplaats. Er is ruim € 180.000 geïnvesteerd in deze prachtige camper, met verifieerbare facturen. Deze 1050 SH ziet er als nieuw uit met zijn moderne frisse witte kleur. Dichter bij een nieuwe VARIO-Perfect komt u niet! En deze is direct beschikbaar zonder te wachten.

De camper is recent opgeleverd en staat met een nieuwe Nederlandse APK keuring nu klaar voor een vakantie. Het voertuig is rechtstreeks vanuit de Vario-fabriek aan Classic Park geleverd en is nog niet gebruikt voor een vakantiereis.

De Mercedes-Benz Atego 1328 heeft de zescilinder lijnmotor OM906 6.374L met turbo en intercooler, 279 pk en 1100 Nm koppel bij 1250 tpm. Een supermotor voor dit voertuig: krachtig maar zuinig. Een groot pluspunt is de Allison volautomatische transmissie met koppelomvormer. Deze versnellingsbak maakt een groot verschil met een normale geautomatiseerde versnellingsbak die normaal is geïnstalleerd, deze versnellingsbak schakelt als een touringcar, niet als een vrachtwagen. De Atego is voorzien van luchtvering met hef- en daalfunctie op de voor- en achteras en is daardoor heerlijk te rijden.

De camper heeft een garage achterin met een elektrisch uitschuifbaar platform. De garage biedt plaats aan voertuigen tot het formaat klassieke Rover Mini Cabriolet, Smart Fortwo, Fiat Seicento. Met kleine aanpassingen is het platform ook geschikt voor een Smart Roadster/Smart Roadster Coupé.
De personenauto's op de foto’s zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De opbouw is gemaakt van glasvezelversterkte kunststof / GVK sandwichconstructie en is volledig geïsoleerd.

Leeggewicht ongeveer 13 ton en toelaatbaar gewicht 14,8 ton. Er is een trekhaak gemonteerd die is goedgekeurd tot 2800 kg.

De camper staat in Nederland geregistreerd als Euro 4.

Er is een warmwaterboiler geïnstalleerd, die zowel op gas als op elektriciteit kan werken. Ook vloerverwarming is aan boord. Het voertuig beschikt over vele uitrustingen voor lange zelfvoorzienende reizen, inclusief zonnepanelen, een stroomgenerator van 2,5 kW en royale tankcapaciteiten van ongeveer 400L vers water, 300L afvalwater en 250L fecaliën. Er zijn 4 slaapplaatsen aanwezig en het voertuig is in Nederland met 4 zitplaatsen op kenteken geregistreerd.

Instappen en wegrijden, goed voelen en genieten van het ruime voertuig. Voor een overzicht van data en apparatuur verwijzen wij u naar de foto's, het is nauwelijks mogelijk alle apparatuur hier te beschrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 0031-651351651.



Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 349.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de VARIO-Mobil VARIO Perfect 1050 SH van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur