Mercedes-Benz 190 SL


Kenmerken

Merk
Mercedes-Benz
Model
190 SL
Carrosserie
Cabriolet

Tellerstand
74052 kilometers
Referentieno.
0001119
Kleur
Blauw
Kleur interieur
Blauw
Bestuurderszijde
Links
Motorinhoud
1897 cc

Transmissie
Handgeschakeld (4 versnellingen)
Vermogen
105 pk
Brandstof
Benzine


Specifiek

Deze Mercedes-Benz 190 SL zoals door Classic Park te koop wordt aangeboden, is in 1961 aan de eerste eigenaar geleverd in het zonnige Californië. Daar is de 1.9 liter 4-cilinder vanaf begin jaren ’70 tot in 2016 in bezit van dezelfde eigenaresse geweest.

Vlak na de overtocht naar Nederland is de auto gekocht door de huidige eigenaar. De carrosserie bleek bij aankomst nog volledig hard en roestvrij door het gunstige klimaat in Californië. De huidige eigenaar heeft deze Benz volledig laten restaureren, waarbij alle nodige onderdelen naar originele staat zijn hersteld. Van de restauratie zijn foto's aanwezig.

De actuele afgelezen tellerstand is 73.883 kilometer. Vermoedelijk betreft dit ook de originele stand, maar 100% sluitend bewijs hebben wij hiervan niet.

De motor is bij de restauratie gereviseerd en aangepast, zodat deze nu ook geschikt is voor het rijden op loodvrije benzine. Er is eveneens een roestvrijstalen uitlaat gemonteerd onder de auto. Het chroomwerk is vernieuwd of hersteld, wat ook geldt voor het interieur en de katoenen cabriokap. De auto is gespoten in de originele kleur ‘Hellblau’.

Samengevat is kosten noch moeite bespaard om deze Mercedes-Benz190 SL te brengen in de staat zoals de auto nu is. Wij nodigen u derhalve graag uit om deze Mercedes-Benz in ons museum te komen bekijken. Foto's van de restauratie zijn aanwezig. Verkoop is momenteel enkel op afspraak mogelijk.
Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie

De Mercedes-Benz 190 SL

Restauratiefoto's aanwezig - Hellblau - 73.883 km


€ 119.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Mercedes-Benz 190 SL van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur