Chrysler Windsor Newport Hardtop


Merk
Chrysler
Model
Windsor Newport Hardtop
1e Toelating
1950
Tellerstand
71212 mijlen
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Beige
Kleur interieur
Beige/rood
Vermogen
123 pk
Motorinhoud
4100 cc
Carrosserie
Coupé
Referentieno.
0001216

Deze van oorsprong Amerikaanse Chrysler Windsor Newport Hardtop is in 1994 naar Frankrijk geëxporteerd. In 2006 is hij gekocht door een Nederlandse eigenaar die hem in de jaren 2006 - 2008 een omvangrijke restauratie heeft gegeven, inclusief een restauratie van de motor en de versnellingsbak. Van deze restauratie zijn nota’s, onderdelenlijsten en meer dan 900 foto’s beschikbaar. De kleurencombinatie die toen is gekozen heeft veel gelijkenis met het originele kleurenschema Pagoda Cream met Crown Maroon dak.
Bij deze auto is een uitgebreid dossier beschikbaar met originele brochures, kentekenbewijzen van enkele vorige eigenaren, een CD met restauratiefoto’s en rekeningen van de restauratie, een origineel werkplaatshandboek en onderdelenlijst (elk afzonderlijk met de omvang van een telefoonboek), en zelfs twee klassieke Amerikaanse kentekenplaten.
Deze fraaie en zeldzame Chrysler is in zeer goede staat en staat garant voor nog vele nostalgische mijlen in klassieke Amerikaanse sferen.Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 34.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Chrysler Windsor Newport Hardtop van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur