Mercedes-Benz 300 Dora Cabriolet


Kenmerken

Merk
Mercedes-Benz
Model
300 Dora Cabriolet
Carrosserie
Cabriolet

Tellerstand
6230 kilometers
Referentieno.
0001270
Kleur
Blauw
Kleur interieur
Grijs
Bestuurderszijde
Links
Motorinhoud
2995 cc

Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine


Specifiek

Deze Mercedes-Benz 300 Dora is gebouwd in 1958 en is in 1965 in Nederland ingevoerd. De 300 Dora behoorde destijds tot de topmodellen van Mercedes-Benz. De Dora die door Classic Park wordt aangeboden, is omgebouwd tot een exclusieve vierdeurs cabriolet. Deze conversie kon probleemloos worden uitgevoerd omdat de auto nog op een onafhankelijk chassis is gebouwd. De gehele conversie tot cabriolet is zeer vakkundig uitgevoerd. De gekozen kleuren appeleren op chique wijze aan de jaren van herkomst. De kap is in nieuwstaat en ook het interieur is in zeer mooie staat. Door zijn statige en voorname uitstraling is het altijd een plezier om met deze auto te komen voorrijden. Achterin is ruim plaats voor drie volwassen personen die ondanks de cabriolet-uitvoering een zee aan voetenruimte hebben.
De auto is voorzien van een 3-liter zescilinder lijnmotor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.
Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie

Mercedes-Benz 300 Dora Cabriolet

Zeer vakkundig uitgevoerde conversie naar cabriolet - ruime vijfpersoons cabriolet - statige en voorname uitstraling - cabriolet-kap en afdekhoes in nieuwstaat


€ 189.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Mercedes-Benz 300 Dora Cabriolet van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur