VARIO-Mobil VARIO Perfect 1100


Merk
VARIO-Mobil
Model
VARIO Perfect 1100
1e Toelating
2003
Tellerstand
154295 kilometers
Brandstof
Diesel
Transmissie
Automaat
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Grijs/blauw
Kleur interieur
Beige/blauw
Vermogen
340 pk
Carrosserie
Camper
Referentieno.
0001291

In opdracht van een klant verkopen wij een droom VARIO-mobil. Deze VARIO-Perfect 1100 is gebaseerd op een Volvo B12M Touringcarchassis met middenmotor, een 12 liter zescilinder lijnmotor met ZF volautomatische transmissie met koppelomvormer. Deze versnellingsbak maakt een groot verschil met een normale geautomatiseerde versnellingsbak: deze versnellingsbak schakelt als die van een touringcar.

De Volvo is voorzien van een onafhankelijk geveerde vooras en heeft luchtvering op de voor- en achteras. De camper met de middenmotor is ook erg stil. De Volvo rijdt dan ook heerlijk, als een echte touringcar.

De camper heeft een garage achterin met een elektrisch uitschuifbaar platform. De garage is geschikt voor een klassieke Rover Mini Cabriolet of een Smart Roadster/Smart Roadster Coupé (ook de Brabus uitvoeringen).
De personenauto's op de foto’s zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De opbouw van de camper is gemaakt van glasvezelversterkte kunststof / GVK sandwichconstructie en is volledig geïsoleerd. Het leeggewicht is ongeveer 13,7 ton en het toelaatbaar gewicht is 17 ton.

De camper is in België geregistreerd als Euro 3, met 5 zitplaatsen. Er zijn 4 bedden beschikbaar.

Er is een warmwaterboiler geïnstalleerd, die zowel op gas als op elektriciteit kan werken. Ook vloerverwarming is aan boord. Het voertuig beschikt over vele uitrustingen voor lange zelfvoorzienende reizen, inclusief zonnepanelen, een stroomgenerator van 2,5 kW en royale tankcapaciteiten van ongeveer 500L vers water, 350L afvalwater en 250L fecaliën.

Instappen en wegrijden, goed voelen en genieten van het ruime voertuig. Voor een overzicht van data en apparatuur verwijzen wij u naar de foto's, het is nauwelijks mogelijk alle apparatuur hier te beschrijven.

In opdracht van de klant verkopen wij ook een nieuwe VARIO Perfect 1050 SH op een Mercedes-Benz 1328 Atego chassis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 0031-651351651.Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
Verkocht

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de VARIO-Mobil VARIO Perfect 1100 van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur