Mercedes-Benz 280 SE


Merk
Mercedes-Benz
Model
280 SE
1e Toelating
1973
Tellerstand
50186 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld (4 versnellingen)
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Wit
Kleur interieur
Bruin
Vermogen
160 pk
Motorinhoud
2778 cc
Carrosserie
Coupé
Referentieno.
0001342

De Mercedes-Benz 280 SE is een uitermate elegante coupé uit de W111 serie. In 1969 werd van deze coupé-serie een nieuwe versie geïntroduceerd waarvan de radiatorgrille lager en breder was dan van de voorgaande versie en de motorkap wat vlakker. Deze nieuwe uitvoering is bekend geworden onder de naam ‘Flachkühler’ wat letterlijk ‘Platte radiator’ betekent.
De witte Flachkühler van Classic Park is uitgevoerd met een cognackleurig lederen interieur, een elektrisch schuifdak en de originele Becker Grand Prix LMKU-radio. Recent heeft de auto voor bijna € 30.000 aan onderhoud gehad, waarbij onder meer de versnellingsbak is gereviseerd, de aandrijfas is gereviseerd, de achterste wiellagers en fusee-pennen zijn vervangen en veel werkzaamheden zijn uitgevoerd aan de motor en het brandstofsysteem. Van de recente werkzaamheden maken diverse foto’s en de nota’s deel uit van de documentatie.
De Mercedes-Benz 280 SE is in 1973 nieuw geleverd in Zwitserland, en staat sinds 2000 op Nederlands kenteken. De auto heeft de zescilinder lijnmotor en is handgeschakeld met vloerversnelling. Het interieur is bekleed met het originele leder; de goede staat daarvan illustreert hoe zorgvuldig de auto altijd is behandeld. Het geheel verkeert in zeer goede staat en is een imposante verschijning.Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 84.900

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Mercedes-Benz 280 SE van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur