Mercedes-Benz 200 T


Merk
Mercedes-Benz
Model
200 T
1e Toelating
1984
Tellerstand
368284 kilometers
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Bestuurderszijde
Links
Kleur
Wit
Kleur interieur
Grijs
Vermogen
109 pk
Motorinhoud
1997 cc
Carrosserie
Station
Referentieno.
0001362

Onlangs schreef een autojournalist over een dergelijke Mercedes-Benz stationwagon: deze auto biedt “Stouwen in stijl”. En dat is het. Het is geen SUV of Cross-over met een geheel eigen ontwerp, maar het is een stationwagon uit de tachtiger jaren, de jaren waarin extra ruimte en een vijfde deur werden toegevoegd aan een populaire sedan. De carrosserievariant bleef daardoor heel herkenbaar, terwijl de enorme ruimte heel wat mogelijkheden bood voor het “stouwen” van extra bagage. En terecht wordt het ruime model stijlvol genoemd. De auto uit de comfortabele W123 serie heeft royale chroomafwerking en glanzende dakrails die deze klassieker extra cachet geven.
Een stationwagon op basis van een sedan wordt in het huidige cross-over-tijdperk steeds zeldzamer. Ook uit vergane tijden zijn ze steeds moeilijker te vinden omdat inmiddels veel exemplaren zijn bezweken onder een zwaar bestaan. Deze origineel Nederlandse 200 T is het rauwe werk duidelijk bespaard gebleven en is in goede conditie.Deel deze pagina

Deel deze pagina

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopie
€ 12.500

Renald van Dijke

Uw Classic Park contactpersoon
0411 60 5000

Ervaar het zelf

Maak een afspraak en bekijk de Mercedes-Benz 200 T van dichtbij! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen met u contact op voor een afspraak.

Verstuur